Curiosa, sensible, creativa, apassionada de les coses ben fetes i enamorada de les persones autèntiques. Adaptant-me cada dia al moment present i a les emocions ens constant moviment. Aprenent de mi i de l’entorn i gaudint de la simplicitat de la vida.

Quan amb 22 anys la meva germana va arribar a casa i va tirar tots els aliments processats que teníem a la cuina em va descobrir una nova realitat. Quants aliments desconeguts, naturals i nutritius hi havien allà fora i quanta història darrera de cada un d’ells! Poc a poc vaig anar descobrint un mon saludable, saborós, creatiu i emocionalment apassionant, que marcaria tota la meva trajectòria.

Laboralment endinsada en el mon del marketing en un sector totalment diferent, vaig començar a posar rumb cap a la gastronomia. Primerament aprenent de la mà de la meva germana amb el seu projecte Bon Aprofit, després explorant amb Foodies Barcelona i Sobres Mestres. Amb 26 anys vaig entrar com a responsable d’esdeveniments a Ametller Origen, portant els clients a l’origen de tot, al camp. I de sobte, vaig trobar-me organitzant el meu festival preferit de Barcelona d’emprenadors i artesans gastronòmics, l’All Those Food Market. He col·laborat amb el Banc dels Aliments de Barcelona gestionant les campanyes solidàries, he impulsat una iniciativa de consum local al barri de l’Eixample Esquerra, el Rusc 103 i els lots Per sucar-hi pa amb la màgia dels productors i productores locals

La meva última creació és el projecte Cicles que té l’objectiu de conèixer i connectar amb els cicles d’aliments i plantes de Catalunya a través de trobades als camps de productors. A la pestanya “Cicles” trobareu les properes trobades.

Actualment també col·laboro amb la cooperativa sense ànim de lucre Cèrcols, amb la qual oferim serveis a empreses, tals com lots de nadal de productors locals.

Sempre coherent amb els meus valors i compromesa amb la sostenibilitat, m’involucro en projectes que m’identifiquen.

I al final potser era tan senzill com recordar que jo de petita ja cuinava a la casa del poble…